Coșul meu

rohu

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

S.C. Salislag Tour S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

INTRODUCERE
Acest site este intretinut si administrat de S.C. Salislag Tour S.R.L., RO30041096, J19/151/2012, 537240, Praid, nr.1191/B, telefon 0749 308 913. Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori functionale aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar responsabilitatea nu ne apartine.

DREPTURI DE AUTOR, COPYRIGHT

Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. Salislag Tour S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. Salislag Tour S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

CONDITII LEGALE

Acest magazin online functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.