Kosarad

rohu

Ennek a honlapnak a használata (a termékek megtekintése vagy megvásárlása) feltételezi ezeknek a megnevezéseknek és feltételeknek az elfogadását. A honlap minél jobb használata érdekében ajánlott a megnevezések és feltételek figyelmes elolvasásaA  S.C. Salislag Tour S.R.L fenntartja magának a jogot, hogy ezeket az előírásokat megváltoztassa külön figyelmeztetés nélkül.


Ezt a honlapot a S.C. Salislag Tour S.R.L., RO30041096, J19/151/2012, 537240, Parajd  nr. 1191/B, telefon 0749 308 913, működteti és kezeli. A honlapnak egy harmadik cég szervere biztosít tárhelyet. Az esetleges működési zavarokért, amelyeket módosítások, beállítások, frissítések okoznak, amelyeket ez a harmadik cég végez, elnézést kérünk, de a felelősség nem minket terhel.

SZERZŐI JOGOK, COPYRIGHT

A honlap teljes tartalma – képek, szövegek, grafikák, szimbólumok, WEB grafikai elemek, feliratok, programok és egyéb adatok a S.C. Salislag Tour S.R.L. és az ő szállítóinak a tulajdonát képezik és a szerzői jogok törvényének és a szellemi és ipari tulajdont védő törvények védelme alatt állnak. A felsorolt elemek bármelyikének használatát a S.C. Salislag Tour S.R.L. engedélye nélkül a hatályos törvények büntetik.

TÖRVÉNYI FELTÉTELEK

Ez az online üzlet a Román Állam törvényes előírásai alapján működik.